Subscribe & Follow:

Category :

ПУНКТУМ

A Featured Slider 2- February 17, 2021

Трчање во место

Преводот на македонски јазик на книгата „Трчање во место“ во авторство на Рената Салецл е дел од нашата нова едиција „Пунктум“. По потекло од Словенија, Рената…

A Featured Slider 2 ПУНКТУМ ПУНКТУМ- January 13, 2021

Овој живот секуларна вера и духовна слобода

Петгодишнината на КРИК – фестивал за критичка култура, која се одвива во доба на пандемија, ние пркосно ја крунисуваме со издавањето на книгата „Овој живот –…