Subscribe & Follow:

Category :

КРИК 04

КРИК- January 25, 2021

КРИК – фестивал за критичка култура (Втор дел)

ПРОГРАМА  22.11.2019 (петок) 19:30 – 20:30, Чифте амам, Национална галерија Ариане Шпаниер „Современиот дизајн и независните издавачки практики како глас на маргините“ Списанието Fukt  во изминатите…

КРИК 04 КРИК 04 КРИК 04- January 25, 2021

КРИК – фестивал за критичка култура (Прв дел)

Човек без својства – политики на маргините „Секогаш постои нешто сенишно во тоа да се живее постојано во добро-уредена држава. Не може да се излезе на…

КРИК КРИК- January 25, 2021

КРИТИЧКО ЧИТАЊЕ НИЗ ФИЛМОВИ

18.06.2019 19:30 Ich war zuhause, aber (Јас бев дома, но) [2019] Режија: Ангела Шанилек Времертаење: 105 мин 13-годишно момче исчезнува една недела, без трага. Филмот започнува…