Трчање во место

Трчање во место

Преводот на македонски јазик на книгата „Трчање во место“ во авторство на Рената Салецл е дел...

Овој живот секуларна вера и духовна слобода

Овој живот секуларна вера и духовна слобода

Петгодишнината на КРИК - фестивал за критичка култура, која се одвива во доба на пандемија, ние...